Min baggrund - Jens Ove Lund

Gå til indhold

Hoved menu

Min baggrund

Det hele startede i 1972, hvor jeg sammen med mine 2 brødre havde orkesteret "Brdr. Lund". Jeg var forsanger og guitarist. Efter 4-5 år fik jeg lyst til at prøve nye udfordringer indenfor musikkens verden, var i en kort periode med dansebandet "Parti Djokers", og senere "Midtnight Sound". Her spillede jeg også bas og harmonika. Vi spillede til halballer,  kroballer, enkeballer og foreningsarrngemanger.

Efter at have fået lidt mere musikerfaring, vendte jeg tilbage til brødrebandet, som spillede indtil midt i firserne, men under navnet "
Silver Star".
 
Herefter begyndte jeg at spille som solomusiker, og begyndte også at komponere melodier.
Jeg indspillede en del kasettebånd, hvor jeg bl.a. indspillede den legendariske  "
Hogagervals", og med asistange til teksten af Jodle Birge. Den bliver år efter år brugt på TV Midt Vest  i reklame til Hogager marked.

Jeg har været i adskillige TV programmer, bl.a. TV 1 i "
Søndagsmagasinet", hvor også Bent Fabrisius Bjerre og Tim Christensen deltog, og også med i TV3 som musiker i et program som hed "Svederen", hvor Thomas Mygging var programvært, samt i en TV2 reklame. Endvidere kan jeg ofte ses på landsdækkende TV LUX, hvor jeg synger sange fra mine CD'er.

Mange af mine sange bliver heldigvis ofte spillet i Giro 413, og på landets lokalradioer.

Jeg er desuden medlem i sangskriverforeningen  D.P.A. - Danske Populær Autorer.

I sommeren 2012 udgav jeg i anledning af min 40 års jubilæum som kunstner og musiker, CD,en "Mærk Suset"Tilbage til indhold | Retur til hoved menu